2009 Lyeth Estate, Pinot Noir, Californien, USA

2009 Lyeth Estate, Pinot Noir, Californien, USAEn rigtig amerikansk charmetrold kan vel sige om denne vin fra Lyeth Estate. Lavet på pinot noir, men ikke en oversøisk bullerbasse, men en fornem elegant pinot noir.

Gastro har tidligere rost denne vin med mange stjerner og udnævnt den til et godt køb (SuperBest).

Og der er grund til at rose vinen. Duften kan nærmest betegnes som en sød pinot noir. Der er lidt kirsebær og jordbær samt jord og krydderi. Det dufter rigtigt godt.

Smagen lidt af samme skuffe, blødhed og sødme, og forsvinder ikke hurtigt. Lidt tanniner sikrer en lang eftersmag og rankhed i vinen. Ingen marmelade og mega alkohol, selvom vinen trækker 14,5%. Elegent. En vin, som rigtigt mange vil kunne li’.

Hvem medbragte vinen: Paul

Skriv et svar