Nyt på Houlbergs Vinblog … oversigt over druer

Mens jeg utålmodigt venter på, at min lugtesans genforenes med resten af min krop efter COVID-19, så kan jeg da lige komme med et lille nyhed her på Houlbergs Vinblog … nemlig et leksikon over alle de druer, som de anmeldte vine har været lavet på.

Projektet har jeg haft i gang det meste af 2020, men jeg blev færdig med det i et par dage før det nye år. Lidt over 312 forskellige sorter er nu beskrevet … og dermed let at tilgå, hvis du – som mig – ikke lige kan huske nogle af dem, som man ikke støder ind i så tit.

Du kan tilgå informationen om druesorterne på flere måder … enten fra menupunktet Leksikon … druesorterne øverst på siden eller fra #Tags i den højre side af vinbloggen. Leksikonet vil så løbende blive både udvidet med flere sorter og forfinet.

Dermed har den flittigste vinblogger nu også et af landets største overblik over rigtigt mange druesorter inkl. lidt om historikken og udbredelsen af de forskellige sorter. Du kan også finde det lille leksikon her:

På sigt håber jeg også, at jeg kan lave et overblik over de øvrige #tags, nemlig alle vinområderne og vinlandene i verden … men det kommer altså til at tage lidt tid.