2018 Calabria Family Wines, Leonard Road Villa 116 Chardonnay, New South Wales, Australien

2018 Calabria Family Wines, Leonard Road Villa 116 Chardonnay, New South Wales, AustralienAnd the show goes on … med endnu en vin fra Bill og familien på Calabria Family Wines, nemlig deres Leonard Road Villa 116 Chardonnay.

Igen er der ganske sparsomme oplysninger om vinen, men den er lavet med opkøbte druer fra andre vinavlere rundt om i New South Wales. Vil dog satse ret meget på, at den alene er lavet på ståltanke, for der er meget begrænset fedme i vinen.

I stedet er der i næsen lidt grønne asparges, fersken samt masser af lemon, lidt modne æbler, en lille svag oxidering og virker samlet lidt tør og støvet i udtrykket.

Smagsmæssigt er det også en syrlig og let vin med grønne umodne æbler, lemon, citrus, mere stringent end forventet, for selvom der er en lille fedme, så er der både grape og citronsyre. Fedmen giver dog vinen et rundt og behageligt indtryk. Men havde jeg smagt denne blindt, så tror jeg faktiske ikke, at jeg havde gættet, at dette er Chardonnay.

Forhandles af Winelovers.dk, hvor en flaske koster 90 kr.

Vinanmeldelse 4/7