Houlberg til Distinto branchesmagning … igen

Anton fra Distinto skrev forleden og inviterede mig til deres store branchesmagning hos Winelab i Aarhus. Der var dog imidlertid kun få dage til arrangementet og meget lidt plads i arbejdskalenderen, men jeg kunne lige luske forbi og havde 1-2 timer i skemaet.

Med begrænset tid, så havde jeg allerede inden ankomst erkendt, at fokus alene måtte være sådan lidt spredt, så ud af ud af Distintos 72 medbragte vine, så endte jeg da også kun med at smage 14 af dem, men alle virkelig lækre vine fra øverste hylde.

Jeg tog det derfor lidt afslappet og valgte de vine, som jeg bare helst ville smage … sådan en smule nonchalant af en ellers normalt flittig og jordbunden jysk vinblogger.

Jeg fik dog også tid til at snakke med nogle af de fremmødte fra både restauranter og vinbarer, men også Jonas fra Distinto  og nogle af de andre fra vinimportfirmaet.

Vinene

Men samlet endte jeg med at smage disse vine:

WAUW for et felt og igen var der ikke én eneste vin ikke imponerede, selvom der selvfølgelig var nogle, som bare var bedre end andre.

Mine absolutte toppunkter var bl.a. den smukke og flotte Pinot Nero fra Podere della Civettaja, de to Tenuta di Carleone vine, Brunello’en fra Il Marroneto, Barolo Terlo fra Camerano og Barolo Parussi fra Chionetti.

Men alt det kan du jo læse mere om i mine beskrivelser og anmeldelser af alle vinene … du kan jo bare følge alle mine links ovenover.

Stor tak til Jonas og Anton fra Distinto.